Alle klubber tilgængelig til fodboldrejser

Mest populære fodboldrejser

For at gøre livet lettere, har vi listet de mest populære klubber til en fodboldtur nedenfor. Med Fodboldtravel er du altid garanteret billetter ved siden af hinanden på stadion. Med vores SGR-garanti, kan du sikre dig at prisen på den rejse, du betaler på forhånd, altid er økonomisk sikker. Vælge din yndlingsklub til en fodboldtur, og find ud af, hvorfor tusinder af andre har booket via Fodboldtravel.dk.

De mest populære fodboldrejser per land

Fodbold rejser Spanien

Fodbold rejser England

Fodbold rejser Italien

Alle fodboldrejser til Spanske klubber

Spanien er uden tvivl landet hvor man kan nyde fodbold på højeste niveau. Dette kombineret med landets attraktive klima betyder, at fodboldture til Spanien er meget populære. Nyd solen, tag din plads på en udendørs bar, og bestil lækre tapas. Inden kampen starter, kan du nyde spansk gæstfrihed i en af cervecerías omkring stadionet. En fodboldtur til Spanien er den perfekte storbyferie.

Alle fodboldrejser til Engelske klubber

Premier League er verdens mest fulgte liga, og indeholder naturligvis masser af topklubber. Englænderne har en rig fodboldhistorie, og en stor del af supporternes kultur opstod også herfra. For mange mennesker er en fodboldtur til en engelsk klub en drøm der bliver opfyldt. Dette starter naturligvis på en pub før kampen, hvor man synger med hele sit hjerte. En fodboldtur til England forbliver hos dig resten af dit liv.

Alle fodboldrejser til Italienske klubber

Interessen for den italienske Serie A bliver ved med at stige og det gør fodboldturene også. Som land er Italien perfekt til at kombinere en fodboldtur med den rige kultur, vidunderlige vejr og fremragende mad.

Andre klubber

Bortset fra de store ligaer tilbyder vi også en række ture til Tyskland. I Frankrig er fodboldture til PSG populære. Celtic og Rangers er de Skotske klubber som vi tilbyder kamp billetter til.