Du er garanteret officielle billetter

Tip! Sørg for at du har en gyldig billet + Læs videre for at få mere information
FodboldTravel garanterer dig 'hospitality tickets' - de eneste billetter, der giver dig adgang til stadion som udenlandsk fan. Øvrige billetter (kun for hjemmeholdets tilhængere) er ikke tilladte og kan give problemer ved adgangskontrollen til stadion.
Mere information.
 • Officiellle billetter
 • Papir eller e-tickets
 • En stressfri oplevelse
Fodboldrejser og billetter til

Manchester United

Manchester United

Fodboldrejser og billetter til
Manchester United

Manchester United

Du er garanteret officielle billetter

Tip! Sørg for at du har en gyldig billet + Læs videre for at få mere information
FodboldTravel garanterer dig 'hospitality tickets' - de eneste billetter, der giver dig adgang til stadion som udenlandsk fan. Øvrige billetter (kun for hjemmeholdets tilhængere) er ikke tilladte og kan give problemer ved adgangskontrollen til stadion.
Mere information.
 • Officiellle billetter
 • Papir eller e-tickets
 • En stressfri oplevelse
1. Vælg din kamp
2. Planlæg din tur
3. Bekræft og book
Nem booking
Nummer 1 i fodboldture Eksperten siden 2008
Klar og præcis


personer har kigget på Manchester United de seneste 24 timer.

Manchester United fodboldrejse

Fodboldrejser til Manchester United

Book din Manchester United fodboldrejse med 4 enkle trin

Book en alt-inkluderet fodboldrejse til Manchester United, uden bookingomkostninger. Sammensæt din egen rejse: vælg en kamp, fly, hotel og siddeplads på stadionet. Hele pakken samles under samme udbyder, en fantastisk og komplet oplevelse, som du sent vil glemme!

Manchester United er den mest succesrige klub i engelsk fodboldhistorie. En fodboldrejse til Manchester United betyder en tur til det imponerende Old Trafford. Storbritanniens største klubstadion med en kapacitet på 74.140 tilskuere.

Vi klæder dig godt på til din fodboldrejse til Manchester United. Læs mere om klubbens fantastiske  historie, rivaliseringerne og hvorfor der er en djævel og et skib på klublogoet. Vi giver dig alle de praktiske oplysninger du har brug for at vide til din fodboldrejse, hvordan du med offentlig transport finder vej til stadionet, samt anbefalinger til de bedste supportercaféer og klubsange. Vi giver dig også nogle ideer til hvad der ellers er at opleve under din rejse til Manchester. Kort sagt: alt hvad du behøver at vide for at fuldende din fodboldrejse til Manchester United!

Alt hvad du behøver at vide om din rejse til Manchester United:

 • Om Manchester United: klubhistorie, trofæskab, logo, uniform og rivaliseringer
 • Om Old Trafford stadion: kort, offentlig transport og hvordan du finder din plads
 • Fanoplevelser: klubsange og de bedste fancaféer
 • Hvad du ellers kan opleve i Manchester

Om Manchester United

Hvordan udviklede Manchester United sig til at blive den topklub den er i dag? Her fortæller vi om klubbens historie. Vi fortæller også om klubbens logo, the Busby Babes, det fyldte trofæskab og Manchester Uniteds mest ophedet rivaliseringer.

Klubhistorien

Manchester United begyndte sin historie i 1878 som Newton Heath. Den 24. april 1902 blev navnet ændret til Manchester United. I 1908 blev, den dengang første division, vundet for første gang.

Da fodbolden blev genoptaget efter Anden Verdenskrig, indledte træner Matt Busby, senere adlet til Sir, klubbens guldalder. Hans trup var meget ung og blev kaldt ‘the Busby Babes’. Truppen var endda stærk nok til at kunne høste europæiske trofæer, men skæbnen slog ned i 1958, efter en kvartfinalesejr mod Røde Stjerne Beograd. Holdet var involveret i et tragisk flystyrt i München hvor  blandt andre otte United-spillere omkom.

Old Trafford stadion Manchester United

Busby overlevede, kom sig over hændelsen og genopbyggede holdet op igennem 1960’erne. Med ikoner som Sir Bobby Charlton, Denis Law og George Best på holdet blev European Cuppen vundet for første gang i 1968, forgængeren til det vi i dag kender som Champions League. Senere bragte Sir Alex Ferguson United stor succes som manager fra 1986 til 2013. De røde djævle var de første til at vinde The Treble i 1999: Premier League, FA Cup og Champions League på én sæson. Ryan Giggs, Paul Scholes, David Beckham og Wayne Rooney er blandt nogle af de store navne der spillede under Ferguson.

Dels på grund af en øget konkurrence i England, har trofæhøsten hos Manchester United været mindre prangende de seneste år, dog vandt klubben League Cuppen, Europa League og Community Shield i 2017. United er fortsat en verdenskendt topklub, og kan aldrig afskrives i titelræset.

Logoet

I Manchester Uniteds røde og gule logo har djævelen med sin trefork fået den mest fremtrædende plads. United fik tilnavnet ‘The Red Devils’ siden djævelen blev en del af logoet i 1970. Over djævelen er der et sejlskib. Dette har været en del af våbenskjoldet i meget længere tid, og er en reference til Manchester bys våbenskjold. Værd at bemærke: Manchester City har også et skib designet i logoet.

De to symboler i midten af ​​logoet er indrammet af ordene Manchester foroven samt United forneden på logoet. På logoets to sider ses to gammeldags fodbolde.

Manchester United logo

Uniformen

Manchester United-uniformen består af en rød trøje, hvide bukser og sorte sokker. I europæiske kampe spiller holdet dog normalt i hvide strømper. Dette fremmer synligheden af ​​spillerne under aftenkampene

Trofæerne

Manchester United har ét af ​​de mest fyldte trofækabinetter i verden, og er også den mest vindende klub i England. Med tyve ligatitler er Manchester United rekordindehaver i landet. FA Cuppen er vundet tolv gange, League Cuppen fem gange og Community Shield hele 21 gange, hvilket også er en rekord.

United har vundet Champions League/European Cup 1 tre gange, European Cup 2 og European Supercup er også begge at finde i trofæskabet. Den seneste vundet Europa Cup var Europa League i 2017.

Mange af disse præmier kan du se under din fodboldrejse til Manchester United i klubbens museum under en guidet tur. Mere information om dette følger.

Rivaliseringerne

Manchester United har særligt to store rivaler. Kampene mod Manchester City og Liverpool er ekstra ophedet for fansene. Derbykampene er absolut en fodboldrejse værd!

Manchester Derbyet

Manchester Derbyet er en spændingsladet kamp mellem de røde og himmelblå dele af byen: Manchester United og Manchester City. I årevis havde United klart overhånd mellem de to rivaler. Med Citys stigende styrke og prestige i de seneste år, er rivaliseringen blusset op som aldrig før. Relationer plejede dog at være noget venligere. Da Old Trafford stadionet led store skader under Anden Verdenskrig, spillede United nogle år på det gamle Main Road stadion hos Manchester City.

Fodboldrejse North West Derby

North West Derby

Manchester Uniteds rivalisering med Liverpool er endnu større. North West Derbyet er en kamp mellem to naboer, der har forsøgt at overgå hinanden som havneby i århundreder, og nu prøver at overgå hinanden på fodboldbanen. Rivaliseringen er siden vokset til det mest prestigefyldte derby i hele England.

At vinde kampene mod Liverpool betyder absolut alt for United-fansene. 2018-derbyet er et godt eksempel på hvor meget det betyder, da Manchester United snuppede sejren takket være to mål fra Marcus Rashford.

Old Trafford stadion

Old Trafford Fodboldrejse

Manchester United Football Ground, bedre kendt som Old Trafford, er hjemmebanen for de røde djævle. Oplev historien omkring dette berømte fodboldstadion, som vil være omdrejningspunktet for din fodboldrejse til Manchester United. Vi giver dig en gennemgang af, hvordan du bedst finder vej til ‘the Theatre of Dreams’, samt hvordan du finder din plads inden kampen.

Kapacitet, historie og fakta

Old Trafford åbnede dørene i 1910, flere år efter at Manchester United første gang blev mestre i England. De dengang høje omkostninger på mere end £60.000 bidrog til Uniteds ry som en velhavende klub i klubbens spæde år, hvilket den stadig lever op til i dag, med en anslået værdi på mere end tre milliarder euro.

Med en kapacitet på 74.140 tilskuere er Old Trafford det største klubfodboldstadion i England. Der er endda en planlagt udvidelse af South Stand-tribunen, hvilket vil øge kapaciteten til 88.000.

Under Anden Verdenskrig blev Old Trafford brugt som oplagringsdepot for den britiske hær. Dette viste sig at have katastrofale konsekvenser, da stadion blev stærkt beskadiget af bombninger af det nazistiske luftvåben. På grund af krigsskader og moderniseringskrav, er Old Trafford blevet renoveret utallige gange gennem årene, senest i 2006. Kun den traditionelle spillertunnel stammer tilbage fra det originale stadion.

Mange vigtige kampe er blevet spillet på Old Trafford, selv uden for Uniteds intense dueller, blandt andet VM ’66 og EM ’96. I 2003 var stadionet også vært for Champions League-finalen. Theatre of Dreams er også ofte brugt som en neutral grund til FA Cup semifinaler og finaler.

Flere monumenter kan findes rundt omkring stadionet, og refererer til Manchester Uniteds fortid. Der er statuen The United Trinity af klubbens legender George Best, Denis Law og Bobby Charlton, og du finder også et mindesmærke for Busby Babes. Succestræneren Sir Alex Ferguson har også en statue på Old Trafford. Fans, der har bestilt sæsonkort til det samme sæde i mere end 25 år i træk, får en sølvplak med deres navn indgraveret på sædet.

Hvordan finder du vej til stadion?

Hvis du følger vores praktiske vejledning om hvilken offentlig transport du kan benytte, hvordan du finder dit sæde og oversigtskortet, finder du let vej til og fra Old Trafford. På den måde kan du nemt finde vej til stadionet i Manchester United under din fodboldrejse

Offentlig transport

Den letteste måde at komme ind til Old Trafford er via sporvogn eller tram. Trafford Bar stoppet findes på de lilla, lyserøde og blå tramlinjer. Herfra er der blot en kort stykke vej til stadionet. Stoppet er specieltdesignet til at rumme store grupper af rejsende.

undergrundsbane manchester

Der er også mulighed for at nå ind til stadionet via tog på selve kampdagen. Hvis du vælger tog, bør du tage toget fra Piccadilly-station i bymidten, og stå af ved ‘Manchester United Football Ground’. Bemærk dog, når der ikke spilles nogle officielle kampe, vil denne station være lukket.

Afhængigt af hvor du befinder dig i Manchester, kan du også benytte buslinjerne: 53, 79, 250, 255, 256 og 263. Fra centrum af byen vil det tage cirka en halv time.

Adresse detaljer til Old Trafford

Sir Matt Busby Way,
Old Trafford, Stretford,
Manchester M16 0RA

Stadionoversigt og tribuner

På kortet herunder kan du se i hvilke tribuner Manchester United stadion er opdelt. På Old Trafford finder du fire hovedtribuner:

Kort Old Trafford Manchester United
 • North Side, Sir Alex Ferguson-tribunen. Tre niveauer høj og kan rumme 26.000 tilskuere, hvilket gør den til den største tribune. I 2011 fik det sit nuværende navn, opkaldt efter succestræneren Sir Alex Ferguson, der stod ved roret i klubben i ikke mindre end 25 år. Denne side huser blandt andet Red Café, stadionmuseet, trofækabinettet med mere.
 • South Side, Sir Bobby Charlton-tribunen. Blev opkaldt efter klubikonet Bobby Charlton i 2013, tres år efter hans debut. Den eneste tribune, der består af et fanafsnit i ét niveau. Det er også her du finder stadionets lounge, VIP-afsnit, samt presseloge og tv-studie.
 • West Side, West Stand eller Stratford End-tribunen. Her finder du traditionelt de mest fanatiske United tilhængere. Det er også her der bliver sunget mest igennem fra de mest energiske supportere.
 • East Side, East Stand. Her finder du udebaneafsnittet, samt et særligt handicapvenligt afsnit.

Hvordan du finder rundt på stadion

Det er endelig tid til at påbegynde din fodboldoplevelse, når du ankommer til det mægtige Old Trafford stadion. Men hvordan ved du præcist, hvor du er, og hvilken indgang du skal benytte? Det kan du ved at følge instrukserne på din fodboldbillet. Sådan finder du din plads på Old Trafford.

Manchester United Kampbillet

Du finder den din indgang på den tribune du har booket. Det er enten East Side (østlige tribune), West Side (vestlige tribune), North Side (nordlige tribune) og South Side (sydlige tribune), som nævnt foroven. Billetten har altid indikeret hvilken tribune med det første bogstav, dvs. enten  E, W, S eller N. Derfefter følger nummeret på indgangen. F.eks. N 413 betyder, at du skal benytte indgang 413 ved nordtribunen.

Når du så er inde på stadion, skal du kigge efter det afsnit du er placeret. I afsnittet finder du din række og sædenummer. Til sidst er der bare at læne dig tilbage og nyde kampen!

Old Trafford stadionrundtur

En stadionrundtur på Old Trafford vil blive et absolut højdepunkt på din fodboldrejse til Manchester United. Mens du oplever atmosfæren under kampen, kommer du under rundturen til at opleve helt særlige steder og historier, som du ellers aldrig ville se. Der er flere forskellige stadionture at vælge imellem.

Stadiontur Old Trafford

Stadion og museumsrundvisning

Old Traffords mest populære tour. Du besøger blandt andet omklædningsrummet under opsyn, og ligesom spillerne før kampene, vil du opleve at gå gennem spillertunnelen og ind på banen. Der kan du endda prøve at stå i trænergraven. Turen vil også guide dig forbi Manchester United Museum. Her finder du trofæskabet og andre interessante memorabilia fra klubbens rige historie.

Denne tur koster £19 for voksne.

Legend Tour & Frokost

Dette er en helt speciel tour på Old Trafford. Alle nævnte dele af den klassiske rundtur er også inkluderet, men der er et par særlige tilføjelser. Det mest specielle er, at guiden på rundturen er en tidligere Manchester United-spiller. Det betyder at du kommer til at høre gode historier fra selve kilden, og det vil give dig et godt indtryk af hvordan det er at være spiller for denne topklub.

The Legend Tour er også en slags VIP-tur. Du vil straks modtage en velkomstdrink ved ankomsten. Efter turen vil der blive serveret en lækker frokost, og du vil også modtage en goodiebag. Under rundvisningen kan du stille spørgsmål til legenden, og der er mulighed for at få taget billede med ham. På den måde får du et foreviget minde fra dit specielle besøg på Old Trafford.

Denne pakke er dog noget dyrere med £109 for voksne.

Guidede ture på Old Trafford kan have reducerede priser for børn, seniorer og studerende efter anmodning, samt grupperebatter.

Fanoplevelse:bliv en ægte Manchester United-supporter!

Din fodboldrejse til Manchester United er nu booket, så nu vil vi sørge for, at du bliver klar som en ægte Manchester United-supporter til dit besøg på Old Trafford! Lær de mest berømte klubsange, lær maskotten at kende, og lær mere om hvor de bedste supportercaféer er, hvor du får en smagsprøve på den gode stemning og atmosfære under kampene!

Fans Fodboldrejser Manchester United

Klubsange og kampsange

Hvis der er én ting, Manchester United-supporterne er gode til, så er det at finde på nye kampsange. Næsten inden hver kamp, kommer de fanatiske fans på nye sange, der nogle gange roser en bestemt spiller eller håner dages modstander.

Derudover er der mange klassikere. Vi viser her nogle af Manchester Uniteds mest berømte klubsange. Der er store chancer for at du vil høre disse før, under og efter kampene. Vi leverer også teksterne på forhånd, så du kan øve dem og synge med under din fodboldtur!

Glory, Glory Man United

Glory Glory Man United,

Glory Glory Man United,

Glory Glory Man United,

As the Reds go marching on on on

Welcome to Old Trafford

It’s the theater of our dreams

We’re ready to die. We’re ready to fight

Its party of our history

The Power and the Glory

Oh the Stretford End will sing

As the reds go marching on on on

(Resten af teksten kan du se i videoen)

20 Times

Twenty times, twenty times, Man United

Twenty times, twenty times, I say

Twenty times, twenty times, Man United

Playing football the Matt Busby way

We Shall Not Be Moved

We shall not, we shall not be moved

We shall not, we shall not be moved

Just like the team that’s gonna win the Football League (again)

We shall not be moved

Maskotten: Fred the Red

Først som Saint Bernard-hund, og i en overgang endda som ged. Fred the Red har siden begyndelsen af ​​halvfemserne været den officielle maskot i Manchester United. Fred er en djævel, på grund af djævelen i logoet på The Red Devils. Han er helt rød, iført trøje nummer 55, og du kan se ham på stadion inden kampen, hvor han underholder publikum.

De bedste supportercaféer

Det kan varmt anbefales at du under din rejse til Manchester United besøger én af ​​klubbens supportercaféer. Disse pubber ligger i nærheden af ​​Old Trafford. Her kan du nyde en kold øl sammen med dine rejsekammerater og andre tilhængere, og måske snuppe en bid og komme i den rigtige fodboldstemning. Her er vores anbefalede supportercaféer.

The Trafford Man United

The Trafford

Som navnet måske antyder, er The Trafford blot et stenkast fra Old Trafford. Du har direkte udsigt til stadionet. På kampdagene er pubben helt fyldt op med lokale fans, så det kan blive svært at finde en plads. Her kan du nyde en kold pint i godt selskab og synge sammen med andre Manchester United-tilhængerne.

The Bishop Blaize Manchester United

The Bishop Blaize

Kun en blok fra Old Trafford ligger denne hyggelige pub, opkaldt efter skytshelgen for uldkøbere. Pubben er fuld af entusiastiske tilhængere og åben lige ude til gaden. Bishop Blaize er derfor en klassisk pub, hvor mange grupper af fans samles. Dette blive naturligvis ledsaget af en masse stemning og sang. Der er også mulighed for en bid mad her.

Hotel Football

Dette er stedet for en mere rolig og luksuriøs oplevelse som optakt til kampen. Hotel Football er et hotel med restaurant og bar, og er ejet af de to tidligere United-spillere Gary Neville og Ryan Giggs, så det kan ske at du støder på dem. Med udsigt til stadionet kan du her bestille retter med fodboldtemaer, såsom Scholesy-budding eller en ‘Giggsy’. Med det omfattende udvalg af fodboldøl kan du slukke tørsten, mens du nyder udstillingen af fodboldmemorabilia på væggene.

The Quadrant Manchester

The Quadrant

Cirka fem minutters gang fra Old Trafford finder du denne mere traditionelle engelske pub i en smuk historisk bygning. Her finder du også den gode stemning – især på kampdagene – og der er masser af memorabilia at beundre. Men The Quadrant er et lidt roligere og pænere sted. Du finder også et udvalg af specialøl, samt gode klassiske pubretter. Der er masser af siddepladser, og du kan følge live sport via storskærmene. Når vejret er godt, kan du eventuelt sidde udenfor på den dejlige terrasse.

Andre oplevelser i Manchester

Med en fodboldrejse til Manchester er der masser af andre aktiviteter at kast sig ud i ud over fodboldkampen. Oplev de smukkeste seværdigheder og de bedste aktiviteter i denne pulserende engelske by!

Manchester bådtur

Hvis du vil se så meget af Manchester som muligt under din fodboldrejse, kan du prøve en bådtur med Manchester Boat Tour. Oplev hjertet af byen med et City Cruise, eller dyk ned i havneområdets rige historie. Der er masser af udbydere at vælge fra, nogle ture inkluderer middag ombord, andre tilbyder festbåde og en uforglemmelig oplevelse.

National Football Museum

Hvis du ikke kan få nok af fodbold, bør du overveje et besøg forbi National Football Museum på din fodboldrejse til Manchester.

Her kan du opleve engelsk og international fodboldhistorie gennem talrige fortællinger og museumsgenstande. Du kan også få taget et foto sammen med Premier League-trofæet, eller beundre den imponerende samling af mere end 200 fodboldtrøjer fra nogle af de største højdepunkter i fodboldhistorien. Bliv selv en del a spillet med den virtuelle straffesparkskonkurrence!

Prisen i døren er £11 for voksne og £6 for børn, dog med reduceret prins hvis billetterne bestilles online.

Albert Square & Town Hall

Det pulserende hjerte i Manchester er Albert Square. Dette er Manchesters største torv, omgivet af talrige imponerende bygninger fra viktoriansk tid. Både turister og lokale strømmer hertil for alle slags aktiviteter og gøremål, og hvis Manchester United eller City vinder mesterskabet, vil festen eksploderer på torvet. I december forvandles pladsen når Albert Square afholder det årlige julemarked, hvor du eventuelt kan snuppe et glas gløgg!

Manchesters rådhus, Town Hall, ligger på Albert Square og er en historisk og arkitektonisk perle både ind- og udvendigt. Smukke malerier, høje vinduer og gigantiske lysekroner pryder bygningen og skaber en magisk atmosfære. Indgangen er gratis, ligesom mange andre seværdigheder i Manchester, så gå ikke glip af denne smukke del af byen under din fodboldtur.

Natteliv i nordlige kvarter

Manchesters nordlige kvarter er et hyggeligt og hipt nattelivskvarter. Dette er det perfekte sted at finde små pubber og trendy restauranter. Det bugner af live musik, street art, standupklubber og natklubber i det nordlige kvarter. Det kan varmt anbefales som et ekstra underholdningsindslag til din fodboldrejse til Manchester