Interesseret i en rejse med dine kollegaer og venner?
Drag fordel af vores årelange erfaring som fodboldrejsespecialist og lad os arrangere din komplette rejse. Nem og sikker booking garanteret
Erhvervsrejser
Optimer din virksomheds rejsebehov med vores omfattende løsninger til erhvervsrejser, der sikrer problemfri planlægning, omkostningseffektivitet og øget produktivitet for dit team.
Familie-/vennegrupper
Skab uforglemmelige minder med vores skræddersyede gruppe-rejseoplevelser, der er designet til at bringe familier og venner tættere sammen, samtidig med at I nyder spændende destinationer og problemfri logistikarrangementer.
Nemt og sikkert
En erfaren kunderådgiver vil hjælpe dig med dine ønsker
Fodboldrejsespecialist siden 2008
Vi har været I branchen I mange år og mange grupper har rejst med os.
Økonomisk sikkerhed
Vi er E-mærket
Klare og tydelige priser
Vore priser inkluderer alle bookingomkostninger
1
Udfyld formularen
Udfyld de oplysninger, vi har brug for, for at hjælpe med at arrangere jeres gruppetur. Dette inkluderer detaljerne om de personer, du vil rejse med, destinationen og de datoer, du gerne vil rejse. Udfyld formularen her.
2
Modtag og gennemgå din rejseplan
Vi vil udarbejde en detaljeret rejseplan for jeres gruppe-fodboldtur baseret på jeres ønsker. Gennemgå den foreslåede rejseplan omhyggeligt og giv os feedback, hvis I gerne vil foretage ændringer.
3
Bekræft og foretag din betaling
Når du er tilfreds med den foreslåede rejseplan, bekræfter du din booking hos os. Vi vil guide dig gennem betalingsprocessen, herunder eventuelle deposita- eller afdragsbetalinger, der er påkrævet.
4
Hold kontakten med os
Oprethold kommunikationen med os. Vi vil give opdateringer, koordinere logistikken og besvare eventuelle spørgsmål eller bekymringer, I måtte have.
5
Nyd jeres gruppe-fodboldtur
På de angivne rejse-datoer følger i den rejseplan og de instruktioner, vi har lavet til jer. Tag hele fodboldoplevelsen ind når i deltager i fodboldkampen, udforsker destinationen og skaber varige minder med jeres gruppe.

Send dit ønske for en grupperejse

En gruppe op til ni personer kan bookes online
Ved du hvilken kamp du ønsker at overvære?
Du vil få et svar fra os indenfor én arbejdsdag
*Obligatorisk information