Største sejre i verdens fodbolden

Venlo 0-13 Ajax i 2020

Ajax har længe været Hollands bedste klubhold, og i 2020 lod Erik ten Hag og hans mandskab verden vide det. VVV-Venlo var på den forkerte side af dette ydmygende resultat, en kamp, hvor Lassina Traore blev den første spiller til at score 5 mål i en Eredivisie-kamp siden Marco van Basten.

Jurgen Ekkelenkamp åbnede scoringen efter 12 minutter, og Traore scorede det første af sine fem mål blot få minutter senere. Ajax scorede yderligere to mål inden pausen, idet Traore scorede sit andet mål og Dusan Tadic sit fjerde. Det lignede en rutinemæssig sejr for Ajax.

Det blev endnu værre for Venlo, da Christian Kum blev udvist efter 52 minutter for en grim tackling. De fleste hold ville tage foden fra pedalen, men ikke Ajax, der scorede yderligere fire mål, de næste fem minutter og førte 8-0 inden en time var spillet.

Traore scorede sit fjerde mål fem minutter senere, inden den legendariske hollandske angriber Klaas-jan Huntelaar kom på banen og scorede to gange i det 74. og 76. minut. 12 minutters måltørke senere stod midterforsvareren Lisandro Martinez for scoringen til det imponerende 13. rekordmål. Tøv ikke med at bestille en fodboldrejse for at se Ajax spille i Amsterdam.

Manchester United 9-0 Southampton i 2021

Southampton må anses for at være et af de mest uheldige hold i fodboldverdenen. Det er det eneste hold i Premier League-historien, der har tabt 9-0 to gange, den ene sæson efter den anden. Første gang var i 2019 mod Leicester og den seneste gang mod Manchester United i starten af 2021.

United var i fantastisk form inden kampen og lå på andenpladsen, lige bag de senere mestre fra Manchester City. Mens Southampton var faldet betydeligt ned i rækken efter en ellers så imponerende start på sæsonen.

Der skulle gå 18 minutter, før Aaron Wan-Bissaka stod for Manchester Uniteds første scoring, da han omsatte et Luke Shaw-indlæg ved bagerste stolpe. Rashford fordoblede føringen syv minutter senere, inden han fremtvang et selvmål af Jan Bednarek. Cavani stod for det fjerde mål lige før pausen.

Anthony Martial og Donny van de Beek kom ind i anden halvleg, mens Manchester United kørte på. Martial fik sin første scoring i det 69. minut, og Scott McTominay scorede 2 minutter senere. Herefter scorede Bruno Fernandes på straffespark, efter at Martial var blevet væltet omkuld af Bednarek. Martial tegnede sig for sit andet mål i det 90. minut, inden Dan James satte punktum for opgøret i tillægstiden med scoringen til 9-0. Book en fodboldrejse med os til Manchester og oplev en kamp på Old Trafford.

Real Madrid 10-2 Rayo Vallecano i 2015

Real Madrid har haft mange storsejre i deres berømte historie, men sejren mod lokalrivalerne fra Rayo er en af deres største. Med den berømte BBC-fronttrio i deres bedste alder var det altid en svær opgave for stakkels Rayo.

Det første mål kom fra en noget uventet spiller, i form af Danilo. BBC-fronttrioen var naturligvis involveret, da Gareth Bale stod for assisten. Antonio Amaya fik dog udlignet i det 10. minut. Jozabed bragte derefter underdogsne foran, men det virkede kun til at prikke til bjørnen.

Roman Trigueros røde kort åbnede op for Real Madrid, hvor Bale stod for sin første scoring i det 25. minut. Derefter blev det værre for Rayo, da Raul Baena fik sit andet gule kort og dermed indkasserede et straffespark. Ronaldo satte selvfølgelig bolden i netmaskerne, så Real kunne fører 3-2.

Bale scorede derefter sit andet mål, inden Benzema kom på banen lige efter pausen. Ronaldo scorede på et flot hovedstødsmål til 6-2 og lagde derefter op til Bale, der scorede sit hattrick. Bale forsøgte derefter at gengælde tjenesten, men hans aflevering blev blokeret, så han endte med selv at scorer. Efterfølgende scorede Benzema og fik dermed også sit hattrick og kampens sidste. Vær hurtig og book en fodboldrejse for at se en kamp på det ikoniske Santiago Bernabeu, inden billetterne bliver udsolgt.

PSG 9-0 Guingamp 2019

Ingen har været i stand til at konkurrere med PSG, siden Qatar tog over, og Guingamp kunne ikke gøre noget mod deres fodboldmæssige og økonomiske overmagt. Ligue 1 tilhører PSG, men klubben har bare ikke været i stand til at gøre det lige så godt i Champions League.

Den talismaniske angriber Neymar åbnede scoringen efter 11 minutter. PSG måtte derefter vente til det 35. før Mbappe scorede sit første af tre mål og fordoblede føringen til 2-0. Den unge franskmand scorede derefter sit andet mål lige før pausen.

Der gik ikke lang tid efter pausen, før Edinson Cavani kom på banen og scorede et hattrick på 15 minutter med mål i henholdsvis det 59., 66. og 75. minut. Mbappe stod for sit tredje mål, blot 5 minutter senere.

Det niende og sidste mål kom fra den belgiske back Thomas Meunier, og PSG sikrede sig en samlet sejr og endte ikke overraskende som ligavindere. Gå ikke glip af muligheden for at se nogle af de bedste spillere live på Le Parcs Des Princes, og book en fodboldrejse med os.

Bayern 9-2 Hamburg in 2013

I 70’erne ville det have været umuligt at forestille sig, at Hamborg kunne have tabt så stort til Bayern München, men fodbold er grusomt, og Kevin Keegans storhedstid er for længst forbi, og Hamborg er nu i den næstbedste række i Tyskland.

Sæsonen 2012/2013 var vel nok Bayerns bedste nogensinde, da de vandt en utrolig trippel med Bundesligaen, Champions League og den tyske pokalfinale under Jupp Heynckes.

Xherdan Shaqiri åbnede scoringen efter 5 minutter, og Hamburg var næsten fra starten af på bagbenene. Ikke længe efter fordoblede Bayern-legenden Bastian Schweinsteiger føringen, mens veteranangriberen Claudio Pizarro scorede sit første af fire mål på den halve time.

Robben kom derefter på banen, inden Pizarro scorede sit andet mål og gjorde det til 4-0, da man gik til halvleg. De samme to spillere scorede  lige efter, og Pizarro fik sit hattrick, lige inden han scorede sit fjerde mål. Ribery scorede derefter Bayerns niende mål, og så var kampen lukket. Hamburg formåede at score to gange, men der var kampen forlængst død. At se en kamp på Allianz Arena er altid et spektakulært show. Sørg for at sikre dig din fodboldrejse til Bayern München med os, og få en unik oplevelse i Tysklands mest succesfulde klub.

Napoli 6-0 Fiorentina i 2021

Det er måske ikke den største sejr i Serie A, men med hensyn til fodboldmæssig dominans er det et af de mest intense opgør. Napoli er vel nok det bedste hold i verden i øjeblikket og ligger i toppen af Serie A uden at have tabt en eneste kamp. Denne kamp kan måske have været vendepunktet, der ændrede alt.

Lorenzo Insigne scorede deres første mål allerede efter fem minutter, inden Diego Demme fordoblede føringen i det 36. minut. Den driblestærke mexicanske fløj, Hirving Lozano, scorede to minutter senere, og Piotr Zielinski stod for endnu et mål, lige før pausen.

Det tog lidt tid, før holdet scorede deres femte mål, idet Insigne scorede sit andet i kampen fra straffesparkspletten. Indskiftede Matteo Politano scorede Napolis sidste mål i det 89. minut, hvilket var kronen på værket på en meget dominerende præstation. Med fantastisk fodbold og et varmt klima er Napoli i øjeblikket en af de hotteste destinationer. Sørg for at booke en fodboldrejse med os for at opleve de vidundere, som Napoli har at byde på både på og uden for banen.