De bedste målscorere på landsholdene, som du stadig kan opleve

Fodbold har en vane med at være utrolig nostalgisk, når man ser tilbage på spillere, som man mener var de bedste nogensinde. På banen har fodbold aldrig været bedre, end det er i dag. Her er nogle af de bedste målscorere på landsholdene, som du stadig kan opleve.

Lionel Messi

Lionel Messi, der generelt anses for at være den bedste fodboldspiller nogensinde, behøver ingen introduktion. Med 93 mål i 167 kampe for Argentina har den nu legendariske angriber ført sin imponerende klubform videre til de internationale kampe.

Messi er i øjeblikket med Argentina til VM i Qatar 2022 og håber at føre sit land til den første VM-titel siden 1986. Dette er sandsynligvis hans sidste chance for at løfte det mest berømte trofæ i fodboldhistorien, men du kan stadig nå at se Messi spille på højeste niveau.

Du kan nemlig se Lionel Messi spille for Paris Saint Germain. At se en så fantastisk spiller i en af de bedste byer i verden er en perfekt kombination.

Cristiano Ronaldo

Den 37-årige portugisiske landsholdsspiller er uden tvivl den bedste internationale målscorer nogensinde. Ronaldo har for nylig overhalet Irans Ali Daei og har nu scoret 118 mål i 192 kampe for sit land.

Det bedste øjeblik i hans internationale karriere kom i 2016, da han hjalp Portugal med at vinde EM på noget overraskende vis. Han scorede måske ikke i finalen, men hans indflydelse uden for banen var lige så værdifuld.

Ligesom Messi, er Qatar 2022 sandsynligvis Ronaldos sidste chance for at vinde et VM, selv om det ikke vil komme bag på nogen, hvis han pludselig er med om fire år. Han er i øjeblikket uden klub efter sin periode i Manchester United, men der går ikke lang tid, før han slår rekorder for sit næste hold.

Olivier Giroud

Giroud er muligvis en af de mest undervurderede spillere i sin generation og har for nylig udlignet Thierry Henrys rekord mht. mål for Frankrig med sine to mål mod Australien ved VM i 2022. Han er nu oppe på 51 mål.

Giroud har allerede et VM i bagagen, og selv om han ikke scorede, da Frankrig vandt VM i 2018, var han afgørende for, at de vandt det. Måske ville han ikke have fået chancen, hvis Benzema havde været helt fit, men tag ikke noget fra Giroud, han har haft en utrolig karriere.

Efter perioder for Arsenal og Chelsea i Premier League, spiller Giroud nu for AC Milan. Hos Milan kunne han i sidste sæson tilføje endnu et trofæ, nemlig Serie A-titlen, til et allerede fyldt trofæskab!

Robert Lewandowski

Polen har produceret nogle fantastiske fodboldspillere, Jakub Błaszczykowski, Grzegorz Lato og Zbigniew Boniek for blot at nævne nogle få, men alle er ubetydelige i forhold til Robert Lewandowski. Med 77 mål i 136 kampe for sit land er han uden sammenligning deres bedste spiller nogensinde.

På trods af hans mange målscoringer var det først i Qatar 2022, at det lykkedes ham at score sit første VM-mål. Det kom i det 82. minut mod Saudi-Arabien, og for en spiller, der normalt er så iskold, var han synligt berørt.

Efter en utrolig succesfuld 8-årig periode hos Bayern München, skiftede Lewandowski til Barcelona i sommeren 2021. Lige siden sit skifte har han fortsat med at score mål og har allerede scoret 13 mål i 14 ligaoptrædener.

Romelu Lukaku

Romelu Lukaku er den førende spiller for Belgiens gyldne generation og har med sin dominerende spillestil placeret sig helt i toppen af målscoringsstatistikken for sit land med 68 mål i 102 kampe.

Lukaku rejste også med Belgien til VM i Qatar 2022, selv om han var skadet. Den eneste optræden, han har haft i skrivende stund, er som indskifter mod Marokko.

I 2020 vendte han tilbage til Chelsea, dog uden at have en positiv inflydelse på holdet, hverken på eller uden for banen. Han er nu tilbage i Inter Milan, den klub han spillede sin bedste fodbold i, i håb om at genfinde den form, der hjalp ham med at blive Belgiens største målscorer.

Edin Dzeko

Ligesom Olivier Giroud, er Dzeko nok en af de mest undervurderede angribere i vores tid. I alle de klubber, han har spillet for, har han scoret masser af mål, og det samme kan man sige han har gjort for hans land. Dzeko har scoret imponerende 64 mål i 126 for Bosnien-Hercegovina.

Selv om Bosnien-Hercegovina ikke kvalificerede sig til VM i 2022, har Dzeko haft noget af en international karriere, hvor han især stod for to rigtig flotte mål mod Belgien i 2009.

Siden Edin Dzeko forlod Manchester City, har han spillet i Italien. Først i Roma og nu i Inter Milan. Her er han topscorer sammen med Romelu Lukaku og Lautaro Martinez.

Zlatan Ibrahimovic

Sidst, men ikke mindst, er der Zlatan Ibrahimovic. Han er uden tvivl Sveriges bedste fodboldspiller nogensinde og er også deres topscorer med 62 mål i 121 kampe. Ingen spiller har båret de gule dragter helt som Zlatan.

Sverige nåede ikke med til VM, men det ødelægger ikke Zlatans utrolige karriere. Lige siden han fik sin første landsholdsudtagelse i 2001, har Zlatan været omdrejningspunktet for svensk fodbold. Man behøver blot at se hans saksesparksmål fra 36m mod England for at se, hvilken betydning han har haft.

Han er måske 41 år gammel, men Zlatan er stadig i fuld vigør. Han har været skadet i sæsonen indtil videre, men han vil snart være kampklar igen for AC Milan. Kun han selv ved, hvornår han stopper karrieren, men det ville være det hele værd, at se denne mester spille, mens du stadig har mulighed for det.

International fodbold og specielt VM er toppen af professionel fodbold. At blive sit lands bedste målscorer gennem tiderne kræver dygtighed, beslutsomhed og en lille smule held. Oplev det bedste af det bedste, mens du stadig kan!



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *