De bedste unge talenter ved VM

Kylian Mbappe

Den 23-årige franske superstjerne har som forventet været verdensklasse under VM, hvor han fører guldstøvle ræset med fem mål og to assists. Ikke overraskende er han også i øjeblikket topscorer i Ligue 1 for PSG med 12 mål. Han anses allerede med rette for at være en af, hvis ikke den bedste spiller i verden, og det skræmmende er, at han på grund af sin alder har potentiale til at udvikle sig yderligere. Det franske landshold vil være afhængig af ham og hans mål, når de jagter sølvtøj i Qatar. Sørg for at se denne superstjerne i aktion og book en fodboldrejse med os til den franske hovedstad Paris for at være vidne til hans utrolige færdigheder.

Jude Bellingham

I en alder af blot 19 år har den centrale midtbanespiller vist sit talent på den største scene, hvor han allerede har produceret et fantastisk mål og en assist, og været en vigtig spiller i Englands succesfulde kampagne. Bellingham ses som holdets motor med sine store boks til boks-færdigheder, hvilket gør ham til en komplet midtbanespiller. På trods af sin alder har han leveret utrolige præstationer i Borussia Dortmund med fire mål i fem Champions League-optrædener i denne sæson og har med rette tiltrukket interesse fra Europas eliteklubber, herunder Liverpool, Manchester City og Real Madrid, selv om den tyske klub vil kræve et højt beløb for ham. Tøv ikke med at booke dit livs oplevelse og se Bellingham live i Dortmund på et stadion med en af de bedste atmosfærer inden for fodbold.

Vinicius

Selv om han endnu ikke har nået de højder, som nogle havde forventet ved dette VM, kan man ikke undgå at se talentet hos den 22-årige spiller, der er kendt for sine tricks, sin hurtighed og sin evne til at score mål. Da den brasilianske fløj scorede 22 mål i sidste sæson, blev han kåret som sæsonens unge UEFA Champions League-spiller til ære for sin fantastiske kampagne, der førte Real Madrid til at vinde sølvtøjet i Paris. Vinicius, der med rette betragtes som en vigtig del af det brasilianske angreb, vil være skuffet over, at han ikke kunne føre sin nation videre under denne slutrunde. Gå ikke glip af dit livs chance for at se ham live for de spanske mestre på Santiago Bernabeu og book din fodboldrejse hos os.

Gonçalo Ramos

I modsætning til de andre stjerner på denne liste var der mange, der ikke kendte den 21-årige portugisiske angriber, før VM startede, selv om han har scoret 20 mål i 45 kampe for Benfica indtil videre. Efter at have siddet på bænken, blev Ramos fornylig valgt foran Ronaldo som den primære angriber i ottendedelsfinalen mod Schweiz. De schweiziske forsvarsspillere kunne ikke klare den unge angribers bevægelser og afslutninger, og var vidne til et spektakulært show, hvor Ramos scorede turneringens første hattrick. Baseret på hans evner og præstationer indtil videre er han på vej til at blive en af de bedste angribere på markedet.

Jamal Musiala

Jamal Musiala er med sine 19 år officielt den yngste spiller nogensinde til at repræsentere Tyskland ved et VM, og det er der en god grund til. Desværre var det en skidt kampagne for landsholdet, der efter at have tabt til Japan og spillet uafgjort mod Spanien i de to første gruppekampe blev elimineret på trods af en sejr i den sidste kamp mod Costa Rica. På trods af en dårlig kollektiv præstation viste Musiala individuelt set, sit talent og sine evner frem for det globale publikum. Med femten målinvolveringer i fjorten Bundesligaoptrædener for de tyske mestre Bayern München, herunder flotte mål og seks assists, er den unge fløj helt sikkert en, man skal holde øje med i fremtiden, og han deltager bestemt ikke i sit sidste VM. Heldigvis behøver du ikke vente fire år på at se ham, da du kan se ham spille på Allianz Arena ved at booke en fodboldpakke hos os.

Tchouameni

Aurelien Tchouameni er blot 22 år gammel og er allerede førsteholdsspiller for Real Madrid efter at have erstattet Casemiros rolle på den defensive midtbane hos de spanske og europæiske mestre, og han spillede en vigtig rolle i deres succes i sidste sæson, ligesom han også er over det hele i denne kampagne. På nationalt plan er han også en vigtig spiller, da han har startet alle kampe for det franske landshold, og hans styrke, hurtighed og opsamlingsevner gør ham til motoren i både den franske og Real Madrids start-11’er. Franskmandens utrolige langskud udefra mod England førte iøvrigt Frankrig til semifinalen.

Inden da spillede den utroligt talentfulde midtbanespiller i Bordeaux og derefter i Monaco. Er du interesseret i at se Tchouameni i aktion sammen med andre Real Madrid-stjerner? Book en fodboldrejse til Santiago Bernabeu nu!

Gavi

Den 18-årige spiller blev tildelt Kopa-trofæet for verdens bedste unge spiller ved Ballon d’Or i oktober 2022. Som en del af Barcelonas genopbygningsprojekt under manager og tidligere spiller Xavi er der opsat store forventninger til den unge spiller, der allerede er fast starter for både klub og landshold. Da Spanien havde et ekstremt skuffende VM, hvor man blev slået ud på straffespark til Marokko i ottendedelsfinalerne, var det en skuffende turnering for Gavi og hans spanske holdkammerater. Han er velsignet med kreativitet og præcise afleveringer på grund af sine exceptionelle tekniske evner, og det er en fornøjelse at se Gavi i aktion. Tag ud og se det unge talent på Camp Nou ved at købe en fodboldrejse til Barcelona.

Enzo Fernandez

Den 21-årige Benfica- og Argentina-stjerne er ved at skabe sig et navn og tiltrækker sig opmærksomhed fra alle de største klubber i Europa. Han præsenterede sig selv under VM ved at score et sensationelt mål i en meget vigtig kamp for Argentina mod Mexico, som var afgørende for, at Argentina nåede videre til knockoutfasen. Som et anker på midtbanen og som kontrollerende spiller gennem sin fordeling af kuglen fra forsvar til angreb anses Fernandez allerede nu for at være en nøglespiller på både Benficas og Argentinas hold. Tidligere tiltrak han sig Benficas interesse ved at score otte mål og seks assists i tyve kampe, hvilket fik de portugisiske giganter til at gå efter at sikre sig hans underskrift. Der er ingen tvivl om, at fremtiden ser lys ud for den argentinske superstjerne.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *