Top 5 byer til at planlægge en fodboldrejse på Valentinsdag

Valentinsdag er et øjeblik, som du skal tilbringe sammen med den person, du elsker, så hvad er bedre end at opleve en ny by på en fodboldinspireret weekendtur. Nedenfor er en liste over nogle af de bedste steder, hvor du får en weekend fyldt med kultur, kunst og fodbold.

Sevilla 

Sevilla er en perfekt by til en romantisk rejse, med et stort udvalg af kunst og kultur samt en passioneret fodboldfanskare og et mildt, solrigt vinterklima. Sørg for at besøge byens største katedral, som er den tredjestørste af sin art i verden og i 1987 blev anerkendt af UNESCO som verdensarv. Derudover kan du besøge den berømte Plaza de España, som viser noget af den mest fantastiske arkitektur, som byen og landet har at byde på. Derudover er det et must at opleve den lokale kultur, mens man er i Andalusien, ved at se et flamenco-show, mens man spiser lækre tapas og får sig et glas sangria. Hvad angår fodbold, er klubben kendt for at have nogle af de mest fanatiske fans i Spanien, og det betyder, at Ramon Sanchez Pijuan altid er en støjende og fjendtlig atmosfære for modstandernes spillere. Book en fodboldrejse med os for at se Sevilla mod RCD Mallorca i weekenden den 11/12. februar, og oplev en weekend som aldrig før.

Paris

Paris er et fremragende valg, hvis du er på udkig efter en actionfyldt weekend i en by, hvor nogle af de bedste spillere på planeten bor. Tag ud og se VM-vinderen Messi, mens han stadig spiller, sammen med andre superstjerner som Mbappe og Neymar i en ikonisk fronttrio. Med PSG i storform i øjeblikket og nr.1 i Ligue 1, er du garanteret underholdning og mål, under en kamp. Den 14. februar kan du se dem i aktion mod Bayern München, der ligger på førstepladsen og er de nuværende mestre i Bundesligaen, i det, der tegner til at blive en spektakulær kamp om at komme videre til kvartfinalen i Champions League. Den franske hovedstad har et uendeligt antal attraktioner at besøge, som det berømte ikoniske Eiffeltårnet, der byder på en spektakulær udsigt over byen, eller Louvre-museet, der indeholder nogle af de mest eftertragtede kunstværker i verden. For historieelskere er det vigtigt at se Triumfbuen, der blev indviet i 1836, og Versailles-slottet, der ligger ca. 20 km vest for centrum, og som betragtes som et nationalt vartegn og er et helt utroligt syn at se på. For de spændingssøgende er der altid mulighed for at tage til Disneyland for at få et adrenalinrus sus. Book et fodboldophold med os til denne vidunderlige by og se nogle af de bedste spillere konkurrere mod hinanden i en storkamp. 

Milano

Milano er en by, der er kendt for at have to legendariske fodboldhold, fremragende mad og stor kunst. I denne by i den nordlige del af landet skal du besøge det ikoniske San Siro stadion, inden dette legendariske stadion nedlægges permanent i 2026 efter de olympiske vinterlege. Sørg for at se dette stadion, mens du stadig kan, da du helt sikkert vil fortryde, hvis du ikke får det gjort. AC Milan ligger i øjeblikket på andenpladsen i Serie A takket være mål fra Rafael Leão og Oliver Giroud er de seks gange europacupvindere i fantastisk form. Gå ikke glip af muligheden for at se dem i aktion natten til den 14. på valentinsdag i Champions League mod et Tottenham-mandskab, der vil forsøge at dæmpe San Spiros elektriske karnevalsatmosfære.  Alle, der tager på en fodboldrejse til Milano, er garanteret en fantastisk oplevelse. Hvis du er på udkig efter den autentiske kampdagsoplevelse, så vær som en lokal, og tag til San Siro en time eller to før kampen og få en salumela-sandwich (en sandwich med saltet kød) og en øl fra en af de mange boder uden for stadion. Hvad venter du på? Book din fodboldpakke til Milano hos os, hvor vi kan garante en uforglemmelig oplevelse med dine nærmeste.

Rom

Den italienske hovedstad Rom er en af de byer, som alle skal besøge mindst én gang i deres liv. Byen er hjemsted for to store hold i A.S Roma og Lazio Roma, og der er så meget at se ud fra et kulturelt og historisk synspunkt. Nogle af højdepunkterne er det fascinerende Colosseum, Trevin-fontænen eller den spanske trappe for blot at nævne nogle få. Hvad angår det lokale køkken, kan du finde den bedste pizza på Pizzeria Da Remo i Testaccio-distriktet, som tilbyder tynde, autentiske pizzaer, der både er populære blandt lokale og turister. Sørg for at komme tidligt for at undgå lange køer, da der hurtigt bliver meget travlt. Hvad angår fodbold, er Stadio Olimpico altid en fjendtlig og højlydt atmosfære med lyd og farver, hvor der er plads til over 70.000 tilskuere. Lazio ligger i øjeblikket på femtepladsen og kæmper for en plads i Champions League, mens Atalanta ligger en plads under på sjettepladsen, og kampen mellem Lazio Roma og Atalanta BC den 11. februar ligner en episk kamp om den afgørende europæiske plads. Skab minder for livet og book en fodboldweekend pakke med os til den dejlige by Rom. 

London

London er en by, hvor du aldrig bliver træt af at opleve nye seværdigheder, aktiviteter og attraktioner. Ikoniske seværdigheder omfatter Buckingham Palace, Piccadilly Circus, Trafalgar Square og London Eye. For dem, der kan lide at shoppe, er Oxford Street Europas mest besøgte område med et enormt udvalg af tøj og produkter at købe. Hvad angår museer, er National Science and History museum en unik oplevelse for dem, der ønsker at uddybe deres viden. Hvis du vil have et mere alternativt syn på London, kan du tage til kvartererne Soho eller Camden Town, hvor du kan se kunstneriske bud, streetfood til overkommelige priser og livlige markeder. Selvfølgelig er en tur til London ikke komplet uden at opleve mindst et af de mange Premier League-holds atmosfærer. Det topmoderne Emirates Stadion, der er hjemsted for Arsenal, er et vidunderligt stadion at se en fodboldkamp på og kan varmt anbefales. Den 15. februar tager Premier Leauges nr 1  Arsenal imod nr.2 Manchester City i en afgørende kamp i kapløbet om titlen. Vil du gerne opleve denne store kamp live i London? Book en fodboldrejse med os nu til London og se Arsenal live!



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *