Top 10 fodboldspillere, du skal følge på Instagram!

Fodbold er en populær sport, der er mere udbredt end andre sportsgrene, og den betragtes som den mest underholdende og sociale sport i verden. Det er en af grundene til, at brugen af sociale medier er blevet et vigtigt redskab for fodboldspillere til at promovere sig selv og kommunikere med deres fans. Her er Top 10 over de fodboldspillere, som du bør følge på Instagram!

1. Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ronaldo har i øjeblikket 579 millioner følgere på Instagram, hvilket gør ham til den person, der har flest følgere på denne platform. Han er kun en smule bag Instagrams officielle konto, som har 631 millioner følgere. På sin Instagram-profil lægger han billeder og videoer af sin familie, træninger, kampe og sponsorater. Ofte deler han motiverende budskaber og citater på sine sociale mediekonti. Han spiller som angriber for den saudiarabiske klub Al Nassr, men hold øje med ham, for han vender måske tilbage til Europa!

2. Lionel Messi (@leomessi)

Lionel Messi er en af de største fodboldspillere nogensinde, og kan bryste sig med 458 millioner følgere. Efter VM-finalen slog Messi med sit sejrsopslag rekorden for det mest likede Instagram-billede nogensinde. Billedet viser ham siddende på Sergio Agueros skuldre, mens han holder VM-trofæet højt med begge hænder. Selv om han i øjeblikket spiller for PSG i den franske Ligue 1 og har gjort det siden august 2021, rygtes han kraftigt væk fra Paris. Vender han mon tilbage til FC Barcelona?

3. Neymar Jr (@neymarjr)

Han er en af de dyreste fodboldspillere i historien og har i øjeblikket 208 millioner følgere på sin konto. Brasilianeren tager selfies overalt, fra hjemmet til træning, på ferie og alle andre steder, og hans konto giver et stort indblik i hans liv. Den brasilianske fodboldstjerne er også elsket af fodboldfans for sin modestil, sine mål og øjeblikke med Paris Saint Germain og landsholdet.

4. Kylian Mbappe (@k.mbappe)

Mbappe har i øjeblikket 103 millioner følgere på sin Instagram-konto. Han blev Monacos yngste målscorer i 2016 i en alder af 17 år. Et år senere, i en VM-kvalifikationskamp mod Holland, scorede Mbappe sit første internationale mål. Siden da er han blevet hyldet som en af de bedste fodboldangribere i verden. Sammen med den norske angriber Erling Haaland anses Kylian Mbappe for at være en af de bedste spillere i sin generation. En række førende brands har allerede præsenteret Kylian i markedsførings- og reklamekampagner, noget som du kan se på hans Instagram-konto, herunder i form af videospil, mode og mad.

5. Sergio Ramos (@sergioramos)

Sergio Ramos anses for at være en af de rigeste fodboldspillere og har en enorm fanskare, der følger ham på Instagram, hvilket også gør det lettere for ham at få sponsorater og reklamer fra de rigeste brands. Han har 58 millioner følgere og hans opslag fokuserer ofte på hans træning og træningsrutiner, mode og velgørenhed. Ud over at dele billeder og videoer deler han også andet fodboldrelateret indhold og familieeventyr, da hans kone er en berømt tv-vært i Spanien.

6. Zlatan Ibrahimovic (@iamzlatanibrahimovic)

Den svenske angriber Zlatan Ibrahimovic spiller for AC Milan i Serie A, og er også en af Sveriges bedste spillere gennem tiderne. Han er en af de mest populære fodboldspillere i det seneste årti og har 59 millioner følgere på Instagram. Noget, der kendetegner ham er en stærk personlighed og at han er ligefrem. Det kan du se meget mere til på hans Instagram profil, hvor han har en stærk online tilstedeværelse. Han lægger for det meste billeder op af sig selv til træning, sammen med venner og promoverer de brands, han repræsenterer, på hele sin konto. Book din fodboldrejse til Milano for at se ham live!

7. Paul Pogba (@paulpogba)

Pogba er en spiller, man bare må følge på Instagram. Han er i hvert fald kongen af de sociale medier inden for fodbold. Pogba er naturligvis med på denne liste, når man tænker på, hvor meget tid han bruger på at reklamere for sig selv på de sociale medier. Han har i øjeblikket 58 millioner følgere. Skader har forhindret ham i at genfinde sin topform i Juventus, men han skulle snart være tilbage i aktion igen.

8. Kevin de Bruyne (@kevindebruyne)

Over 21 millioner mennesker følger De Bruyne på Instagram, hvor han deler billeder og videoer fra sit privatliv og sin familie. Han deler også en række forskellige former for indhold med sine fans. Det er ikke begrænset til opdateringer om hans hold, Manchester City, da han også deler, hvad der foregår bag kulisserne i sit liv som fodboldspiller. I betragtning af hans fremragende form gennem de seneste sæsoner er det et must for enhver fodboldfan at tage på en fodboldrejse til Manchester for at se ham spille!

9. Mohamed Salah (@mosalah)

En af de mest populære fodboldspillere på Instagram er Mohamed Salah, som også har fået tilnavnet “Kongen af Egypten”. I øjeblikket har Mohamed Salah 59 millioner Instagram-følgere, hvilket gør ham til den mest indflydelsesrige spiller i Premier League! Han er kendt for at poste om sin religiøse tro, sin familie og velgørenhedsarbejde. Der er ingen tvivl om, at han er den mest elskede Liverpool-spiller gennem de seneste år, da han har bidraget stort til The Reds’ seneste bedrifter.

10. Virgil van Dijk (@virgilvandijk)

Virgil van Dijk anses af mange fodboldeksperter for at være en af de bedste forsvarsspillere i verden. Den hollandske forsvarsspiller har 14 millioner følgere på Instagram og deler opslag relateret til sit privatliv, velgørenhedsarbejde og hans indsats på banen. Du kan se ham spille under din fodboldrejse til Liverpool!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *