De fem bedste byer at tage til, når du skal på en fodboldrejse med din partner

Fodbold er i sagens natur romantisk, det bringer det bedste frem i folk, ligesom kærlighed gør det. I mange byer i Europa er det smukke fodboldspil en del af byens kultur. Her er de fem bedste byer, hvor du kan tage på fodboldrejse med din partner.

Paris

Lysets by er måske den mest indlysende på denne liste, men det er nok det mest romantiske sted på jorden, og der bliver hvert år friet mellem 7000 og 10.000 gange. Du er måske ikke helt klar til at gifte dig, så heldigvis er der også et fantastisk fodboldtilbud!

En tur til Parc des Princes for at se Lionel Messi, Neymar og Kylian Mbappe er det oplagte valg, men de er ikke den eneste klub i den franske hovedstad. Red Star FC og FC Paris er fantastiske små klubber, som er et besøg værd, især hvis du er mere interesseret i den mere menneskelige og romantiske side af fodbold.

I ethvert sundt forhold skal der indgås kompromiser. Din partner er måske ikke lige så interesseret i fodbold som du er, men når i er i Paris, er der masser af oplevelser for jer. Der er få byer, hvor vi vil anbefale at gøre alle de “turistede” ting, men Paris er en af dem. Alene mængden af historie er et vidunder.

Se Eiffeltårnet om natten, gå ned ad Champs Elysees, mens i holder hinanden i hånden, og betragter kunsten i Louvre. Selvfølgelig kan i heller ikke tage til Paris, uden at smage på nogle af de lokale delikatesser. Septime La Cave er en fantastisk lille naturlig vinbar, der serverer små tallerkener med friske lokale råvarer. Vi kan ikke anbefale stedet højt nok! Sørg for at booke en fodboldrejse til Paris hos os!

Verona

“I skønne Verona, hvor vi lægger vores scene, bør du besøge denne by med al din kærlighed, for at se en fodboldkamp blive spillet”. Vores Shakespeare er lidt rusten, men vi er ret sikre på, at det er sådan, det indledende citat til Romeo og Julie lyder.

Verona, som er hjemby for den store barders stjerneskudte forelsket par, er en undervurderet skjult perle af en by, hvor man kan se fodbold og tilbringe noget kvalitetstid med sin partner. Verona er en forholdsvis lille by i det nordøstlige Italien og er hjemsted for smuk arkitektur, fantastisk mad og Hellas Verona FC.

Hellas Verona har svævet mellem Serie A og Serie B i et stykke tid, men siden deres oprykning i 2019 har de været et solidt hold, selv om de i øjeblikket ligger i bunden af ligaen. De formåede endda at vinde Italiens bedste række i 1984/85.

Det smukt ovale Stadio Marcantonio Bentegodi er et besøg værd. Dets form og nærhed til banen skaber en af de bedste stemninger i Italien. Når du har set en fodboldkamp her, så tag på en dejlig vinsmagning og tag på en Romeo og Julie-tur, det er en virkelig smuk by.

Milano

Vi bliver i Italien, hvad angår den næste by. Milano, er nemlig en anden god mulighed for en fodboldrejse med din partner. Som en af verdens modehovedstæder har den også to af de største klubber i fodboldhistorien; AC Milan og Inter Milan. Der er noget for enhver smag i Milano.

San Siro er et unikt stadion, der er hjemsted for begge klubber, og det står til at skulle rives ned og genopbygges inden 2026. Nogle af de største spillere, der nogensinde har sparket til en bold, har spillet på det hellige græs, og det er en fodboldarena, som enhver fodboldfan bør opleve. Ikke alene har stadionet en fantastisk atmosfære på kampdagene, men man har også et utroligt museum, der fortæller historierne om begge monumentale klubber.

Tanken om at se nogle af de stjerner, der er at finde i begge Milano-klubber live, er tiltalende selv for dem, der ikke bryder sig om fodbold. Romelu Lukaku, Niccolo Barella, Zlatan Ibrahimovic og Rafa Leao for blot at nævne nogle få. Det er alle spillere, der har haft og vil have en varig effekt på det smukke spil.

Selv om fodbolden er utrolig vigtig for kulturen i Milano, er det ikke den eneste del af den. Domkirken Duomo di Milano er ikke kun en af de smukkeste bygninger i verden, det er også en utrolig arkitektonisk og teknisk bedrift. Selvfølgelig er der også masser af shoppingmuligheder…Hvis du har penge selvfølgelig! Sørg for at bestille en uforglemmelig oplevelse til San Siro hos os!

Sevilla

Ligesom Verona er Sevilla en utrolig undervurderet og romantisk europæisk by. Der er måske ikke skrevet nogen Shakespeare-stykker om denne smukke spanske by, men den har masser at byde på. Sevilla er hjemsted for to af de største klubber i Spanien, Sevilla og Real Betis, og Sevilla er en rigtig fed fodbolddestination.

Derbyet mellem Sevilla og Real Betis er et af de mest intense i Europa. Disse to fangrupper hader hinanden næsten lige så meget, som de elsker deres egen klub. Ramon Sanchez-Pizjuan Stadion, der er hjemsted for Sevilla, er et af de fedeste i Spanien, og det har også set hele fem Europa League/UEFA Cup-trofæer komme ind ad døren, hvilket er rekord mange.

Real Betis har ikke haft lige så stor succes som deres lokale rivaler med hensyn til sølvtøj, men de kompenserer for manglen på trofæer med en utrolig støtte. Estadio Benito Villamarin har en kapacitet på over 60.000 tilskuerpladser og er et af de få store stadions i Spanien, der regelmæssigt er udsolgt. Hvis du er en fan af fodboldkultur af højeste kvalitet, er dette klubben for dig.

På enhver fodboldrejse med din partner er fodbolden vigtigst, men det er ikke det eneste, I skal lave! Som hjemsted for Flamenco er der hundredvis af små barer spredt rundt om i byen, der regelmæssigt tilbyder shows. Alcazar er en af de mest fantastiske haver i verden fyldt med utrolig arkitektur og planter. Det perfekte sted til en romantisk spadseretur. Nu behøver du ikke vente længere. Book din fodboldrejse til den smukke by, Sevilla.

London

I fodboldmæssig henseende er London nok den bedste by i verden. Antallet af klubber af højeste kvalitet, som man kan besøge i én by, gør den unik. Ikke alene er der HELE SYV Premier League-klubber inden for byens grænser, men der er også adskillige klubber i hele den engelske fodboldpyramide med deres egne unikke historier og fortællinger.

Chelsea, Arsenal, Tottenham, West Ham, Fulham, Crystal Palace og Brentford er alle med i Englands bedste række. Hver og en af disse klubber er et besøg værd, enten på en kampdag eller en hvilken som helst anden dag. Hvis du leder efter et billigt alternativ udover de tre store, så har Crystal Palace en af de bedste atmosfærer i ligaen, og de ligger i en af de hyggeligste dele af byen.

Du kunne bo i London i fem år, men du ville stadig ikke have set alt, hvad byen har at byde på; byen er uden tvivl en af verdens hovedstæder. Museer i verdensklasse, parker på hvert et hjørne og pubber og restauranter, der kan tage sig af dine behov, hvad angår mad og drikkevarer. Du kan selvfølgelig finde alle de retter, du har lyst til, men hvis du vil have rigtig britisk mad, skal du tage på Battersea Pie Station for at smage de fantastiske billige madretter.

Ligesom Paris er London en af de byer, hvor du skal se seværdighederne. Houses of Parliament er et imponerende syn, og Buckingham Palace er også et must-see, men sørg for at du ikke kommer i vejen for vagterne, de vil nemlig bare gå igennem dig! Hvad venter du på? Book din fodboldrejse til London og tag ud og se et af de mange hold, der tilbydes!



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *