Grunde til at tage på en fodboldrejse for at se Napoli

En af de største attraktioner i denne fantastiske by er naturligvis fodbold. SSC Napoli, der i øjeblikket ligger i toppen af Serie A, er et af de største hold i det sydlige område sammen med Rom og Lazio. Holdet er forgudet i regionen af den lokale partenopeiske befolkning, som elsker og tilbeder både klubben og dens legender, især argentinske Diego Armando Maradona, hvis navn er blevet hædret med Napolis stadion, der tidligere hed Stadio San Paolo, før det skiftede navn til Diego Armando Maradona Stadium.

At se SSC Napoli spille på deres stadion har altid sin charme, og du er garanteret en uforglemmelig oplevelse. Især Champions League-kampene er enestående på Diego Armando Maradona Stadion, og lyden af Champions League-hymnen, der runger på dette ikoniske sted, vil helt sikkert give dig gåsehud. Desuden er de hårdt kæmpede derbies mod Rom synonymt med mål, så de vil være en perfekt fodboldoplevelse, at nyde sammen med vennerne. I kampene mod de store hold fra nord (Juventus, Inter og AC Milan) får du lov, at opleve den store rivalisering, der eksisterer mellem det nordlige og sydlige Italien, med en brændende og lidenskabelig atmosfære, der altid er til stede, så du er sikret en kamp, som du aldrig har set før.

Overalt i byen er tilbedelsen af deres legender og især Maradona meget synlig i de kunstneriske gader. Overalt i Napoli kan man finde vægmalerier, graffiti og endda altre, der er dedikeret til den argentinske stjerne. Ud over disse vægmalerier og graffiti i Napoli findes der også et stort udvalg af urban kunst, så du kan nyde godt af de mange vidundere, som byen har at byde på.

Vi ved, at pris og kvalitet er en vigtig faktor for vores kunder, men i Napoli er dette ikke noget problem, da byen har et udsøgt køkken til utroligt overkommelige priser. Dette er også tilfældet med nattelivet, transport og indkvartering. Italien er synonymt med sin lækre mad, og Napoli er bestemt ingen undtagelse, da denne region ud over de klassiske italienske retter også er berømt for sin napoletanske pizza samt utallige steder, hvor man kan nyde en lækker is. Så hvis du er på udkig efter en sensationel rejse og ønsker at rejse på et budget, er Napoli stedet at besøge!

Vi er godt klar over, at der er meget mere i rejsen end fodboldkampen, for du og dine venner vil sikkert gerne nyde byen, enten ved at besøge ikoniske steder, opdage den fantastiske natur i byen eller ved at opleve den store dynamik og maleriske atmosfære, som Napoli har at byde på. Hvad angår historiske steder, har Napoli et enormt antal slotte, katedraler og museer, som vil være en drøm for kunstelskere som Castel Dell ‘Ovo eller galleriet Umberto I. De aktiviteter, du kan foretage dig her, er så forskellige som at besøge katakomberne i San Gennaro, nyde udsigten over Vesuv eller slentre gennem Spaccanapolis unikke, markante gyder. Byens unge og livlige befolkning sikrer, at du altid er godt underholdt.

Ud over alle disse attraktive elementer er en af de store fordele ved Napoli den geografiske beliggenhed, da byen ligger i kort afstand fra andre seværdigheder som Amalfikysten, Pompeji eller endda Rom. Derfor kan du ud over denne utrolige by, også opleve andre ikoniske steder i Italien, med meget lidt transporttid.

Napoli vil fange dig med sin charme, sin mystik og sine landskaber. Det er simpelthen en af de byer, der bør stå på alles liste over byer, som man bør besøge mindst én gang i sit liv. Hvis du vil opleve en by, der lever for fodbold med en fjendtlig stemning rettet mod modstanderholdene, samt en kunstnerisk by med fantastiske landskaber, god mad og drikkevarer i en festlig atmosfære, så skal du ikke vente længere. Bestil din rejse til Napoli hos os i dag!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *