Kom ned i gear og udforsk: En fodboldrejse til Europas bedste stranddestinationer

Du fortjener noget velfortjent hvile! Men ville det ikke være fantastisk, hvis du skulle pakke dine ting og rejse til et fremmed land, hvor historie, kultur og underholdning var kombineret med en fodboldkamp og afslapning på en strand?

Vi har din ryg! Strande er en unik oplevelse for den rejsende, der elsker fodbold på disse kanter, som også er fantastiske til at udforske kulturer og mennesker. Så book din rejse, og tag på en vidunderlig fodboldrejse med med os, hvor du også er tæt på stranden!

Valencia: Fodbold, mad og underholdning i den spanske sol

En af Europas mest undervurderede rejsedestinationer er helt sikkert Spaniens tredjestørste by, Valencia. Byen har to fodboldhold, et fantastisk køkken, vidunderligt vejr, fantastiske strande og et væld af andre kulturelle attraktioner. Byen Valencia er en fantastisk destination for en fodboldrejse. I årtier har fodboldfans fra hele verden været bekendt med baren “Manolo del Bombo“. Den tidligere ejer, Manolo, var en passioneret, kæmpe Valencia-fan, der rejste til ti verdensmesterskaber med sin store tromme og førte Spaniens fans rundt i hele verden. Selv med en ny ejer er denne bar stadig en af de mest populære fodboldpubs i området.

Før du besøger denne bar, kan du nyde noget tid på Valencias strande. De smukke strande i og omkring Valencia gør det til en populær destination for badeferier. Nær centrum af byen ligger den utrolige Las Arenas-strand, hvor der findes flere måder at komme dertil på. Du kan enten bruge sporvognen, som du kan benytte fra Pont de Fusta, eller efter 15 minutter kan du stige ud ved Les Arenas-stationen og gå direkte til strandpromenaden. Bus 19 er en anden mulighed, som afgår fra Plaza de Ayuntamiento. Sagunto-stranden er en anden smuk strand, der er et besøg værd, med en hovedvej, der er fyldt med barer og restauranter. Book din fodboldrejse til Valencia hos os, og nyd det smukke vejr ved stranden!

Barcelona: Fodbold og strande i drømmenes by

Hvis du er på udkig efter en komplet fodboldrejse, er Barcelona det rette sted at tage hen. Strandene i Barcelona er nogle af de bedste i hele Spanien. Stranden er kirsebærret på toppen sammen med det varme vejr og de indbydende udendørs barer. Det spanske køkken er altid spændende, hvor du f.eks. kan dele tapas og en stor kande sangria. Alle aspekter af livet i Barcelona drejer sig om fodbold. FC Barcelona er et legendarisk fodboldhold, men de symboliserer også byens sjæl. De er lokalt kendt som Blaugrana, og deres slogan er “mere end en klub“. Med en kapacitet på over 99.000 tilskuerpladser er Nou Camp det største stadion i Europa.

En fodboldrejse til Barcelona ville ikke være komplet uden et besøg på stranden. Den nærmeste strand fra Nou Camp er Barceloneta-stranden, som er en af Barcelonas ældste og mest populære strande, der ligger i det traditionelle fiskerkvarter. Der er en bus, der går nonstop fra Sants – Munné til Via Laietana – Correus. Hver dag er der forbindelser med regelmæssige afgange. Turen tager omkring 27 minutter. Under din fodboldrejse bør du også besøge Bogatell-stranden, som ligger mellem Nova Icària-stranden og Mar Bella-stranden. Denne populære strand er kendt for sin afslappede atmosfære, familievenlige faciliteter og spisesteder ved stranden. Du kan spille volleyball, lære windsurfing eller kitesurfing eller sejle i kajak på det åbne hav. Bogatell byder på en masse sjove ting at lave.

Napoli: En fodboldrejse til Italiens bedste strande

Hvis du planlægger en fodboldrejse eller bare ønsker at tage på en byferie, er Napoli det perfekte sted at tage hen. På Stadion Diego Armando Maradona har du mulighed for at opleve et af de mest spændende hold. Napoli har kæmpet om hæder i flere år nu, så din oplevelse vil uden tvivl blive uforglemmelig. Efter kampen styrter tilhængerne ud i byens gader for at feste på de lokale barer. Byens centrum byder på en række fantastiske muligheder, herunder Intra Moenia, en lille bybar med en livlig atmosfære og med kreative cocktails.

Det er ingen hemmelighed, at Napoli har en af de smukkeste strande i hele Italien. Gaiola-stranden er en af Napolis smukkeste og mest berømte strande. Den er blevet delt op i to dele, som begge er helt gratis. For at komme dertil skal du tage metrolinje 2 fra Garibaldi-pladsen til stoppestedet Mergellina og derefter tage bus 140 til Capo Posillipo og gå til Gaiola Park. Miseno-stranden er også meget populær; der er mange caféer på stranden, hvor du kan nyde nogle forfriskende cocktails og fingermad. Book din næste fodboldrejse til Napoli hos os!

Madrid: Ingen strand, men stadig mulighed for at svømme

Ud over de historiske bygninger er Madrid også kendt for sine markeder med mad. Der er også museer dedikeret til renæssancekunst og moderne kunst, unikke kvarterer og et livligt natteliv i byen. En fodboldrejse for at se Real Madrid, UEFA’s bedste hold i det tyvende århundrede, er en uforglemmelig oplevelse. Som den største rival til Real Madrid har FC Barcelona en årlig kamp under disse kampe. Kampen kaldes for “El Clásico“.

Atlético Madrid er et andet fodboldhold i Madrid, som du ikke bør gå glip af på din fodboldrejse, da stadionet er imponerende og har en fantastisk atmosfære. Los Suffradors, Atlético Madrids fans, synger, hopper og vifter med flag i alle halvfems minutter. Denne oplevelse må du ikke gå glip af!

Der er ingen tvivl om, at El Derbi er en af de bedste fodboldkampe i spansk fodbold, da den byder på to af de lokale hold, Real Madrid og Atlético Madrid.

Det er fascinerende at besøge Spaniens hovedstad, men der mangler én ting: havet. Ingen bekymringer – der er snesevis af steder, du har mulighed for at besøge. Et af de mest populære steder for børnefamilier er “Lake Swimming Lagoon“, også kendt som “Piscina de Lago“. Der er to akklimatiserede svømmebassiner, hvoraf den ene er for begyndere, derudover er der to multifunktionelle haller og tre sommersvømmebassiner. Det ligger lige i Casa de Campo, som er Spaniens største grønne område. Parken omfatter en stor sø, hvor man kan leje en båd eller kajak, sportsfaciliteter som en svævebane, en forlystelsespark, en zoologisk have og et akvarium.

Fra Plaza De España til Casa De Campo kan du tage metrolinje 10, som kører hvert tiende minut. Vicente del Bosque Municipal Sports Center swimming er en anden mulighed i nærheden af Madrids forretningscenter. Sportsparken Puerta de Hierro har også en svømmehal, som ligger nær Manzanares-floden på Pardo Road.

 

 

 

 

 



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *