Guiden til at få en fantastisk Boxing Day-tur


Boxing Day nærmer sig! I denne artikel vil vi se på, hvordan du får mest muligt ud af en fodboldrejse på Boxing Day. Hvor skal man tage hen? Hvilket hold skal man se? Og hvordan finder man det mest overkommelige alternativ for alle? Lad os prøve at finde ud af det sammen.

Hvad skal du lave på din Boxing Day-tur?


Der er flere fordele ved at rejse til London på Boxing Day, ikke mindst fordi julestemningen overtager London og skaber plads til smukke bydekorationer og magiske lys. Desuden er stemningen afslappet i den engelske hovedstad, da ingen (bortset fra butikssælgere) arbejder, så kom og nyd det! Som traditionen foreskriver, er Boxing Day ikke kun en mulighed for at nyde den ekstraordinære atmosfære ved engelske fodboldkampe, men også for at drage fordel af udsalget i alle Londons butikker! Det er en unik periode med mulighed for at opleve den magiske julestemning i England, nyde rabatter i Londons butikker og dermed muligheden for at shoppe, men også frem for alt, at overvære en drømmekamp i Premier League!

2- De mest spændende kampe at overvære.
Tottenham vs. Everton – Tottenham Hotspur Stadium, London.
Tottenham Hotspur Stadium er klar til endnu en gang at heppe på sit hold. Tottenham har fået en forrygende start på sæsonen og ligger i øjeblikket øverst i Premier League med 0 nederlag… Det er det perfekte tidspunkt at komme og se Spurs på! Kom og oplev Son og Maddison som holdkammerater i denne meget spændende sæson, klik her.

Liverpool vs. Arsenal – Anfield, Liverpool
Anfield, fyldte tribuner, to hold i form i starten af sæsonen, juleperiode. Alt er på plads for, at denne kamp mellem nummer 4 og nummer 2 i Premier League bliver højspændt. Jürgen Klopps spillere er opsatte på at rette op på sidste sæson, som var noget skæmmet af mange skader, og de kunne meget vel trække en stor sejr i land ved at slå et Arsenal-hold, som er blevet forvandlet efter Mikel Artetas ankomst. Klik her for at se denne top 4-kamp og få muligheden for at komme til Anfield!

Manchester United vs. Aston Villa – Old Trafford, Manchester
Situationen er helt anderledes for Ten Hags mænd i år med kun 5 sejre i 10 kampe… Holdet kan dog altid regne med, at en flok utrættelige Red Devils-fans vil hjælpe deres spillere på Old Traffords mytiske arena. Men opgaven bliver ikke så enkel, da Unai Emerys hold ikke har planer om at stoppe deres gode stime lige foreløbig. Et rystende forsvar mod et brandvarmt angreb. Denne kamp tegner sig til at blive spektakulær! Hvis du er interesseret i at se denne kamp, så book den nu her.

Manchester City vs. Sheffield United – Etihad Stadium, Manchester
Naturligvis, hvordan kan vi tale om en uge med Boxing Day uden at nævne Pep Guardiolas hold, der, som i de sidste par år, er favoritter til at genvinde deres Premier League-titel. Haalands hold, De Bruyne, Jack Grealish og andre er på en mission om at bringe deres klub endnu en historisk treble. Holdet er vært for et af de nyoprykkede hold i Premier League i denne sæson. Det bør blive en underholdende kamp at opleve på Etihad Stadium. Klik her for at se Guardiolas hold med alle stjernerne.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *