DE BEDSTE IDEER TIL EN FODBOLDREJSE MED FORÆLDRE

Folk bytter i stigende grad ting for oplevelser – steder og begivenheder, der kan nydes sammen som familie, i stedet for at købe ting til deres forældre, som de ikke engang vil bruge. For at gøre disse oplevelser endnu mere mindeværdige er der måder at sikre, at de varer hele livet på.
Så book din fodboldrejse hos os, og skab nye minder med din familie på en uforglemmelig oplevelse!

Nye oplevelser

En af fordelene ved at rejse er muligheden for at lære og opleve nye ting sammen, og det ændrer sig ikke ved at tage dine forældre med. Hvem er bedre til at dele en utrolig oplevelse med end de mennesker, der har taget sig af dig hele dit liv? Selv om du måske af og til besøger dem og hjælper dem, tilbringer du formentlig ikke længere så meget meningsfuld tid sammen med dem som førhen. På grund af dette råder vi dig til at udnytte alle mulighederne for at rejse med dine forældre som voksen. Det er så meget sjovere at tilbringe meningsfuld tid med sine forældre, mens i er på en fodboldrejse. Om et par år vil du se tilbage på videoerne og billederne fra jeres fodboldrejse med et smil på læben.

At tage på fodboldrejse med din familie er en fantastisk måde at skabe nye minder med dem på!

Manchester

Manchester, der er kendt som Europas fodboldhovedstad, er en by, enhver fodboldfan bør opleve. Premier League blev tidligere domineret af Manchester United i 1990’erne og 2000’erne, men deres naboer og rivaler Manchester City er siden hen blevet en supermagt i løbet af det sidste årti og et af de stærkeste hold i England og i Europa.

Du kan vælge mellem Manchester City Stadium and Club Tour og Manchester United Museum and Stadium Tour. Som en del af hver tur kan du se banen helt tæt på og lære om klubbens trofæer og hvad der sker bag kulissen.

Manchester Uniteds bedste sæson var i 1998-1999, hvor de vandt Premier League, FA Cuppen og UEFA Champions League, hvilket vil vække gode minder hos dine forældre.

På din fodboldrejse til Manchester bør du besøge National Museum of Football for at få en hyggelig familiedag. Museet ligger i den imponerende Urbis-bygning i byens centrum og byder på en interaktiv fodboldoplevelse og fascinerende minder, herunder VM-finalebolden fra 1966 og Diego Maradonas “Hand of God”-trøje.

Madrid

Denne by har det hele – fra kongelig arkitektur til charmerende barer og de bedste fodboldklubber – det er en vidunderlig destination for en fodboldrejse. Udover at overvære en kamp mellem Real Madrid og et andet tophold og en rundvisning på stadion bag kulisserne, kan du nyde byens bedste attraktioner, mens du opdager klubbens rige historie. Som en del af FIFA’s Club of the Century-pris, hvor den bedste fodboldklub i det 20. århundrede blev kåret, valgte 42,35% af vælgerne Real Madrid. Hver gang Real Madrid har vundet en stor titel, samles fans ved springvandet for at se spillerne vikle et klubtørklæde eller et flag om gudinden Cibeles. Fejringen ved Cibeles udviklede sig til en udpræget Real Madrid-tradition i 1980’erne, da Quinta del Buitre-holdet var det mest dominerende hold med legendariske spillere som Butragueño eller Hugo Sánchez som klubbens største ikoner.

Alle er enige i, at det er noget helt særligt at se en kamp på Santiago Bernabeu, især på europæiske aftener, hvilket kan forklare deres succes i Champions League. Med en blanding af rutinerede og unge superstjerner spiller Madrid en fleksibel form for fodbold, som synes at være meget effektiv i europæiske turneringer, hvilket gør Madrid til en helt særlig destination for en fodboldrejse.

Barcelona

Hvis du ønsker at kombinere fodbold med kultur, er Barcelona det ideelle sted for din fodboldrejse med dine forældre. Det er en uforglemmelig oplevelse at se en FC Barcelona-kamp live. En schweizer ved navn Hans Gamper grundlagde FC Barcelona den 29. november 1899. Hans onkel bad ham om at hjælpe med at oprette et sukkerhandelsselskab i Afrika, da han var 22 år gammel, men han blev i stedet hængende i Barcelona. Som passioneret fodboldfan grundlagde Gamper “Football Club Barcelona” sammen med nogle få engelske og schweiziske tilhængere efter at have indrykket en annonce i Los Deportes.

Når du planlægger din fodboldrejse, skal du inkludere La Sagrada Familia, en kirke, som du skal se, når du er sammen med dine forældre i Barcelona. Tag dem med på en gåtur i Park Güell og beundr Gaudis værk, inden du tager til Spotify Camp Nou, LaLigas største stadion. Da Barcelona er berømt for sin tiki-taka-stil inden for fodbold, vil du uden tvivl sætte pris på deres ikoniske pasningsspil.

Stadionrundvisninger

Der er et særligt bånd mellem fansene og klubben, og stadionet er som et andet hjem for mange af dem. Få en af verdens bedste oplevelser på en kampdag ved at gå i dine yndlingsspilleres fodspor og få eksklusiv adgang til førsteholdets områder. Normalt tager stadionvisninger omkring 80 minutter, så der vil være masser af tid til, at du og dine forældre kan få taget nogle billeder.

Med en kombineret rundvisning på Manchester United Museum og Old Trafford Stadium kan du lære om sportens historie i Manchester på din fodboldrejse. På den anden side tilbyder Barcelona et besøg på klubmuseet (trofærummet, historien bag klubben, Messi-området, trofæer fra de forskellige sektioner) og en panoramaudsigt over stadion indtil tre timer før kampstart. Endelig bør rundvisningen på stadionet i Madrid helt sikkert være en del af planlægningen af din fodboldrejse. Du kan gå i fodsporene på dine yndlingsspillere fra Real Madrid, når du besøger omklædningsrummene, og du kan se resultaterne af deres arbejde i det gigantiske trofæskab, mens du går på opdagelse i stadionets dybder.

Det er en oplevelse, som du ikke bør gå glip af. Det er fantastisk at være i en sådan atmosfære. Så begynd at planlægge din fodboldrejse med dine forældre allerede nu!



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *